Open Air Sound Journey AETERRA – zo 27 augustus Zevenbergen

Zondag 27 augustus 2023, Zevenbergen. 15:00 – 17:00 uur
Achterdijk 103A, Zevenbergen

In anderhalf uur nemen Roger (piano, harp, keys, percussie), Marieke (zang & drum) en Eline (viool, gitaar & zang) je mee op een ontspannende unieke muzikale reis. Dit keer weer buiten in een prachtige tuin in Zevenbergen. Omgeven door groen en vele kleuren van de natuur.
We stemmen ons altijd al af op de natuur maar door ons werkelijk midden in de natuur te bevinden, gaat dat nog veel makkelijker en dieper dan ooit. We spelen natuurlijk ook op de frequentie van de aarde door onze instrumenten te stemmen op 432Hz.

De muziek ontstaat in wisselwerking met het publiek: jij bent de inspiratie voor wat er klinkt. Het trio improviseert alles ‘live on the spot’. Daardoor is dit concert letterlijk een unieke, once-in-a-lifetime ervaring. Of zoals een deelnemer beschreef: “Pure liefde in klank gegoten.”

Het trio beweegt van hemelse naar oerse en wereldse frequenties waarmee ze het publiek willen beroeren en aanraken op verschillende lagen.

Naast muziek en natuur, kun je ook genieten van prachtige kunstwerken. Er zullen schilderijen tentoongesteld worden. Voor meer info over de plek en de schilderijen, kijk hier: www.onewithlife.nl

Reserveer een plek voor jou alleen voor €29,50 of kom samen met iemand en betaal een combi-ticket met korting voor €50,-.

augustus 27 @ 15:00
15:00 — 17:00 (2h)

Zevenbergen

Tickets

Scroll naar boven